Tunika „Stella“

3,690.00 RSD

UNIKATNA HALJINA- samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje

Asimetrična tunika izrađena je prijatnog maslinasto-zelenog materijala (80%pamuk + 20%viskoza) koji na izrezu ima koralno-crveni zip i paspul (u toj boji) na zadnjem delu izreza. Obim oko grudi 100cm, obim oko bokova 116cm, dužina rukava sa renderima 65cm, dužina dužeg dela tunike 85cm, a kraćeg 62cm. Odgovara veličinama 40, 42, 44.

Cena 3690 RSD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Tunika „Stella“”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.