Tunika-haljina

(1 recenzija korisnika)

4,490.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11014 Kategorije: , , Oznake: ,

Asimetrična tunika se može nositi i kao haljina, a izrez se može spustiti na jedno rame. Zbog modela spada u univerzalne veličine od 38 do 48.  Materijal je veoma prijatan viskozni žersej. U predelu grudi i struka je širina 138cm, pri dnu je nešto uža 116cm. Naduži deo je 112cm, a kraći 84cm, dužina rukava je55cm, a širina leđa 50cm.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

1 recenzija za Tunika-haljina

  1. Stefan

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.