Tirol haljina

4,990.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11020 Kategorije: , , Oznaka:

Ove jeseni dozvoljeno je da zaboravite na uske stvari i nije potrebno da naglasite struk. Evo jedne takve haljine koja će sakriti Vaš stomačić (ukoliko ga imate), a osećaćete se udobno u njoj. Haljina je napravljena od tri različita materijala (grube viskoze sa ručno rađenom pokrsticom, vunenim štofom oko kragne i rukava i karo vunenog štofa pri dnu).

Obim oko grudi i bokova je isti i iznosi 112cm, dužina haljine od ramena do bokova je 60cm, a dužina cele haljine je 98cm-kraća szrana i 106cm-duža strana. Širina leđnog dela sa rukavima je 60cm. 100% unikatna!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Tirol haljina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.