Tiha knjiga- uzrast 5-6 godina za dečvojčice

od 3,000.00 RSD

Aktivna knjiga za mališane koja podstiče njihove kognitivne, intelektualne i fine motoričke sposobnosti , razvija maštu, inteligenciju, interaktivnu igru, funkcionalno razmišljanje, podstiče detetovu samostalnost, brzinu razmišljanja i zaključivanja, usavršava percepciju na potpuno zabavan način.

NAPOMENA: Prilikom ostavljanja podataka za slanje, u napomeni napisati boju knjige koju želite da poručite.

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 5-7 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Šta je tiha knjiga?

 

To je aktivna knjiga za mališane koja podstiče njihove kognitivne, intelektualne i fine motoričke sposobnosti , razvija maštu, inteligenciju, interaktivnu igru, funkcionalno razmišljanje, podstiče detetovu samostalnost, brzinu razmišljanja i zaključivanja., usavršava percepciju na potpuno zabavan način. Knjige su namenjene deci od šest meseci do 7 godina.

Budući da tiha knjiga nema određeni tekst, dete svaki put stvara svoju priču. Svaka stranica je fokusirana na razvoj drugih dečijih veština.Svaka strana sadrži posebne zadatke, a dete tako savladava razne tehnike, poput pertlanja, kopčanja dugmadi, različitih kopčica, lepljenja čičak trake, provlačenje traka i slično.

Zadaci se  rešavaju pomoću čičak trake, dugmadi, pertli, štipaljki, drikera… Zadaci imaju i različite teme iz raznih oblasti života :boje, oblici, svet životinja, časovnik i vreme, godišnja doba,  saobraćaj ,oblačenje, voće, povrće, kuhinja, održavanje higijene, igre memorije i još mnogo toga.

Ove knjige su posebno  dragocene jer izgrađuju svet putem čula dodira i podstiču interaktivnu igru. Idealna su igračaka i za decu sa posebnim potrebama i sve one  koji smatraju da se znanje, mašta i motorika najbrže razvijaju kroz igru sa edukativnim didaktičkim igračakama.

Tihe knjige se izrađuju od pamučnih materijala i filca, sa dodatkom raznih dugmića, perlica, tračica,čičak trake i drugih sitnica.

Tihe knjige se izrađuju po porudžbini, pa se tako pruža mogućnost roditeljima da učestvuju u izradi i osmisle sadržaj knjige i  zadatke za svoje mališane. Knjige mogu biti personalizovane, što znači da se na koricama ispiše ime deteta. One su idealan edukativni i didaktički poklon  za vaše dete.

Cena Tihe knjige za uzrast od 5-6godina je 500 dinara po strani, korice se ne računaju, znači 3000/ 4000/ 5000 din (6/8/10 strana)

Izaberite broj stranica:

6 stranica, 8 stranica, 10 stranica

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Tiha knjiga- uzrast 5-6 godina za dečvojčice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Upiti

Još uvek nema upita.