Svilena košulja i prsluk

od 3,290.00 RSD

UNIKATNA SVILENA KOŠULJA I PRSLUK– samo 1 komad!

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje

Svilena košulja klasičnog ležernog kroja odgovara veličinama od 40 do 44. Obim oko grudi je 102cm, u predelu struka 92cm, a obim oko bokova 108cm. Širina leđa je 42cm. Dužina rukava 66cm sa manžetnama. Dužina košulje 76cm. Cena samo košulje 3390 RSD.

Prsluk odgovara veličini 40 (obim oko grudi je 100cm, širina leđa 40cm, dužina prednjeg dela 44cm, a dužina zadnjeg dela 40cm), može se prodavati posebno, cena 3290 RSD ili u kompletu sa košuljom, cena 5990 RSD
Izaberite proizvod:

Svilena košulja, Prsluk, Komplet svilena košulja i prsluk

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Svilena košulja i prsluk”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.