Akcija!

Crna suknja sa nogavicom

(1 recenzija korisnika)

3,490.00 RSD 1,990.00 RSD

UNIKATNA SUKNJA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11015 Kategorije: , , Oznaka:

Veoma zanimljiv model suknje sa jednom nogavicom. U pojasu se nalazi lastis koji se rasteže od 74cm do 104cm. Dužina suknje je 45cm, a duzina nogavice 104cm. Obim oko bokova je 144cm, a dužina tregera je 96cm. I u donjem delu suknje (u porubu) je lastiš. Materijal 80%pamuk, 15%polieser i 5%elastin.

Veličina univerzalna.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

1 recenzija za Crna suknja sa nogavicom

  1. Stefan

    Prelepo

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.