Skranči gumica- žuta

250.00 RSD

Stilizujte svoju kosu elegantnom skranči gumicom za kosu! Fleksibilne su za postizanje bilo koje frizure. Sve gumice su napravljene sa puno ljubavi i vrhunskog su kvaliteta.

Proizvod će biti isporučen za 3-5 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Kategorije: , ,

Žuta skranči gumica napravljena je od predivnog materijala, koji je prijatan na dodir, ne lomi kosu i mogu ga nositi svi uzrasti. Savršen je modni detalj za kosu, ali se može nositi i na ruci. Namenjen je svakoj ženi koja želi da na jednostavan način upotpuni svoj izgled.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Skranči gumica- žuta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i kiglica@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.

Možda će vam se svideti …