Saten traka 70cm- marama/ traka za ruku

250.00 RSD

Saten trake- TOTALNI HIT! Univerzalne trake koje možete kostiti kao maramu, traku za ruku, traku za torbu i na još mnogo različitih načina. Na vama je samo da izaberete boju i upotpunite vašu odevnu kombinaciju ovim elegantnim aksesoarom.

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 3-5 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Šifra proizvoda: FL2008 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Saten traka napravljena je od tankog satena, koji je prijatan na dodir  i mogu ga nositi svi uzrasti. Savršen je modni detalj za kosu, ali se može nositi i na ruci ili kao kaiš. Namenjen je svakoj ženi koja želi da na jednostavan način upotpuni svoj izgled.

Boja trake

Bebi roze, Petrolej, Bež, Crvena, Pistaći

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Saten traka 70cm- marama/ traka za ruku”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i kiglica@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.

Možda će vam se svideti …