Sako-žaket

(1 recenzija korisnika)

7,990.00 RSD

UNIKATNI SAKO– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11013 Kategorije: , , Oznaka:

Asimetrični sako ili žaket nema remena, ali je urađen tako da stoji po ivici ramena i taj se obim kreće od 96cm do 104cm. Obim grudi je 96cm, obim pojasa 80cm (ima mogućnost regulisanja), pri dnu je obim 100cm, dužina rukava je 60cm. Dužina sakoa je inače 50cm, a njegov duži deo je 80cm.

Materijal je lan, dezen riblja kost. Odgovara veličini 40

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

1 recenzija za Sako-žaket

  1. Stefan

    Mnogo lepo

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.