Pachvork baggy pantalone

6,590.00 RSD

UNIKATNE PANTALONA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje

Da bi se iskrojio bilo koji odevni predmet, mora otpasti bar jedna krpica. Od takvih krpica su nastale ove Baggy pantalone, koje su ne 100%, već 1000% unikatne, a pored toga zahvaljujući njima, čuvamo prirodu.

Materijal je viskozni žersej. U pojasu je lastiš koji se rasteže od 68cm do 110cm, to je i širina oko bokova. Dužina sa renderom 105cm. Veličina odgovara za 38,40,42,44,46.
Cena 6590 RSD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Pachvork baggy pantalone”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.