OKS- unikatni okrugli jastuk

4,700.00 RSD

Napravili smo OKS – unikatne, ručno radjene jastuke. Njihova udobnost je neprocenjiva, a možeš ih upotrebiti kako god želiš: za izležavanje, čitanje, kao stočić za kafu ili čaj. Bebe i deca ih obožavaju. Koriste ih kao poligon za igru, pentranje, kućicu za lutke i životinje.
Proizvod će biti isporučen za 5-7 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Kategorije: , , Oznake: ,
OKS okrugli
Prečnik 65 cm, visina 25 cm
Punjenje: silikon ili perje
OKS-unikatni jastuci koji ti miluju dušu
Znaš onaj osećaj kad posle napornog dana, želiš samo da se ušuškaš, opustiš i imaš svojih pet minuta?! Na mestu koje je udobno, mekano i toplo?!
Zato smo naprvili OKS – unikatne, ručno radjene jastuke. Njihova udobnost je neprocenjiva, a možeš ih upotrebiti kako god želiš: za izležavanje, čitanje, kao stočić za kafu ili čaj.
Bebe i deca ih obožavaju. Koriste ih kao poligon za igru, pentranje, kućicu za lutke i životinje.
Punjeni su perjem ili silikonom, napravljeni od izdržljivih mebl štofova, koji se lako skidaju i peru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “OKS- unikatni okrugli jastuk”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i okspillows@yahoo.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.