Montesori lopta (loptica slagalica) mala

1,000.00 RSD

Ova loptica je posebno dizajnirana da podstiče ranu stimulaciju motorike u prvim mesecima života deteta. Omogućava detetu da što pre nauči da pravilno hvata predmete I otvara šake i prstiće. Lopte podstiču I vizuelnu stimulaciju jer su napravlje od geometrijskih oblika različitih boja.

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 1-3 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Montesori lopta, loptica slagalica, puzzle ball…ima više naziva za ovu lepu igračku.
Ručne je izrade, najčešće od pamučnih ili drugih prirodnih materijala, napunjena je vunom,pamukom ili nekim sličnim punjenjem da bi mogla da se pere.

Ova loptica je posebno dizajnirana da podstiče ranu stimulaciju motorike u prvim mesecima života deteta. Omogućava detetu da što pre nauči da pravilno hvata predmete I otvara šake i prstiće. Znači podstiče finu motoriku. Dete će je prebacivati iz ruke u ruku, okretati je I tako razvijati pokret zgloba I koordinaciju ruke I oka. Loptica jeste okrugla ali ima male otvore u koje lako upadnu prstići i beba može čvrsto da je drži, što nije slučaj sa plastičnim ili gumenim loptama koje lako isliznu iz nespretnih ručica. Ove lopte podstiču I vizuelnu stimulaciju jer su napravlje od geometrijskih oblika različitih boja.

Kada beba počne da puzi i kasnije da pravi prve korake, opet možemo iskoristiti lopticu slagalicu za stimulisanje kretanja. Zbog svog specifičnog oblika i zato što je izuzetno lagana, loptica ne može daleko da se otkotrlja, pa beba neće odustati da je prati i pravi prve korake.

Veličina: manja – prečnik 8cm, obim oko 26cm

Održavanje: mašinsko pranje na 40 stepeni ili ručno, blagim deterdžentom
Dostupna i u drugim bojama i kombinacijama boja
Sirovinski sastav: pamučna tkanina i antialergijsko punjenje

Cena: mala loptica slagalica – 1000din

Izaberite boju:

Plavo siva, Nežno roze sa tufnicama, Žuto ljubičasta, Belo ljubičasta, Teget crvena, Belo roze sa zlatnim zvezdicama, Plavo bela, Teget bela, Crveno bela, Zeleno teget, Belo zelena, Roze bela sa teget zvezdicama, Teget plava, Žuto bela, Roze bela sa sivim zvezdicama

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Montesori lopta (loptica slagalica) mala”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Upiti

Još uvek nema upita.