Mekani magneti

300.00 RSD

Mekani magneti kroz  igru uključuju detetova čula, podstiču maštu, interakciju sa drugima, socijalni i emotivni razvoj kao i razvoj rečnika.

NAPOMENA: Prilikom ostavljanja podataka za slanje, u napomeni napisati koji magnet od ponuđenih sa slika želite da poručite.

Proizvod će biti isporučen za 1-3 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Kategorije: , ,

Dobra igračka je ona koja je zabavna za vaše dete, prilagođena uzrastu i razvojnim potrebama ličnosti deteta, koja inspiriše na aktivnu igru, a upravo su mekani magneti u obliku životinja takva igračka.

Mekani magneti kroz  igru uključuju detetova čula, podstiču maštu, interakciju sa drugima, socijalni i emotivni razvoj kao i razvoj rečnika.

Napravljeni su od poliesterskog filca koji je hipoalergen i siguran je za vašu decu.Ručno je izrađen sa puno ljubavi i mašte. Magnet se nalazi u glavi životinje i ne vidi se, a kada se igra završi možete ga jednostavno „odložiti“ na vrata frižidera. Tako se neće igračka zagubiti i imaće uvek svoje mesto.

 

Veličina: 8-10cm

Održavanje: nežnom krpom istrljati fleke, a ako je igračka baš mnogo zaprljana, ručno je oprati u mlakoj vodi sa blagim deterdžentom

Cena: 300dinara po komadu

Rok izrade I isporuke 2 dana

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Mekani magneti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Upiti

Još uvek nema upita.