Mazilica, tešilica- zeka

1,500.00 RSD

Odbijanje od dojenja, od flašice ili cucle, navikavanje na nošu su stresne situacije u životu deteta, ali tu je ta igračka ili ćebence, tešilica, mazilica, utehica… Poželjno je da ga dete ima pored sebe u prvim danima u vrtiću, u slučaju odlaska kod lekara ili u bolnicu jer su to jako stresni događaji koji često predstavljaju jedno od prvih dugotrajnijih odvajanja od majke.

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 1-3 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Mnoga deca imaju omiljenu igračku, ćebe ili neki predmet,  koji za njih predstavlja podsetnik na ljubav i sigurnost. Stručnjaci kažu da je  to  dobro i korisno jer smiruje osećaj anksioznosti, smanjuje nivo stresa, daje detetu neku utehu i sigurnist.

Odbijanje od dojenja, od flašice ili cucle, navikavanje na nošu su stresne situacije u životu deteta, ali tu je ta igračka ili ćebence,tešilica, mazilica, utehica… Poželjno je da ga dete ima pored sebe u prvim danima u vrtiću, u slučaju odlaska kod lekara ili u bolnicu jer su to jako stresni događaji koji često predstavljaju jedno od prvih dugotrajnijih odvajanja od majke.

Najveća osobina omiljenog predmeta jeste da je mekan, topao i da ga je prijatno grliti ili dodirivati.   Zato je najčešće reč o plišanim ili krpenim predmetima koji s vremenom upiju i poznate mirise.

Zbog svega ovog postoji plišano ćebence, tešilica, mazilica ili sigurnosno ćebence sa igračkom u obliku životinje. Meko je na dodir, napravljeno je od kvalitetnog materijala i namenjeno je bebama od rođenja pa do 3-4 godine, a može i duže. Idealno je za malene ručice i nežni zagrljaj. Njegova veličina je 27x27cm, može se prati u mašini za veš na 40 stepeni, može se poneti svuda i u svakoj prilici i divan je poklon za tek rođenu bebu.

Ovo ćebence je dostupno u 6 boja i može da se izabere jedna od 4 životinje: meda, kuca, maca ili zeka.

Cena: mazilica, tešilica, sigurnosno ćebence – 1500din

Izaberite boju:

Krem, Braon, Roze, Ljubičasta, Zelena, Plava

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Mazilica, tešilica- zeka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Upiti

Još uvek nema upita.