Akcija!

Mala crna haljina

3,990.00 RSD 2,490.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11010 Kategorije: , , Oznake: ,

Mala crna haljina na jedno rame je izrađena od žoržeta protkanog crnim lameom. Haljina je postavljena do kolena.

Obim grudi je 88cm, obim pojasa 88cm, obim bokova 100cm. Dužina od ramena je 92cm, a kraća strana od ispod miške je dužine 71cm. Kosi deo haljine koji ide na jedno rame je obima 82cm (tu postoji i lastiš koji čini da haljina u tom delu prijanja uz telo).

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI PROIZVOD!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Mala crna haljina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.