Majica mrežica

1,690.00 RSD

UNIKATNA MAJICA– samo 1 komad!

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11011 Kategorije: , , Oznaka:

Opis crno roze majice: Majica sa dugim rukavom od mrežice sa printom odgovara veličini 38, 40. Obim grudi 96cm, obim pojasa 92cm, širina leđa 40cm, dužina rukava 64cm. Dužina majice sa trakama (koje se mogu vezivati napred il sa strane) je 68 cm.

Opis šarene majice: Materijal mrežica je po sastavu poliester, providan poput čipke i rastegljiv. Ova mrežica je pogužvana fabrički i zato nije potrebno peglati je.Tačan obim preko grudi majice je 92cm, obim pojasa 80cm, širina leđa 38cm (sve ove mere se rastežu dodatnih 4-5cm), dužina majice je 69cm, a dužina rukava 65cm. Odgovara veličini 40.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

Izaberite boju

Crno roze, Šarena

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Majica mrežica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.