Lord of the rings-DizzyDi bluza

4,000.00 RSD

UNIKATNA BLUZA- King Aragorn-ručno oslikana 100% pamučna bluza sa ilustracijom Kralja Aragorna iz čuvene trilogije Lord of the Rings.

Proizvod će biti isporučen za 3-5 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Kategorije: , , Oznaka:

King Aragorn-ručno oslikana 100% pamučna bluza sa ilustracijom Kralja Aragorna iz čuvene trilogije Lord of the Rings, dostupan ženski model u L veličini.

Cena je 4000din.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lord of the rings-DizzyDi bluza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i dizzy.di.design023@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.