Kaput petrolej boje

11,990.00 RSD

UNIKATNI KAPUT– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11019 Kategorije: , , Oznaka:

Ovaj kaput je unikatan i neodoljiv po modelu i po boji. Posebnu moć daju njegovi rukavi. Izrađen je od velura (materijal za kapute). Obim grudi je 96cm, obim pojasa 84cm, obim suknje 184cm, širina leđa 40cm, dužina rukava 66cm i dužina kaputa 97cm. Odgovara veličini 38-40.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kaput petrolej boje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.