Akcija!

Haljina-tunika

(1 recenzija korisnika)

3,390.00 RSD 2,190.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11016 Kategorije: , , Oznake: ,

Haljina koja se može nositi i kao tunika, zadnji deo je malo duži i on iznosi 94cm, a prednja dužina je 88cm. Obim grudi je 98cm, obim pojasa 88cm, obim bokova 104cm. Duzina rukava je 62cm i širina leđa  je 40-42cm. Haljina je od viskozne trikotaže, rastegljiva je. Odgovara veličini 42.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

1 recenzija za Haljina-tunika

  1. Stefan

    Super

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.