Haljina „Linda“

4,990.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

  Postavite pitanje

Asimetrična haljina u koralnocrvenoj boji odgovara veličini 44, obim oko grudi je 108cm, obim oko pojasa 112cm, obim oko bokova 121cm, dužina najdužeg dela 122cm, a najkraćeg 92cm. Ukupna širina u ramenima sa rukavom je 57cm. Materijal je mešavina viskoze i lana.

Cena 4990 RSD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Haljina „Linda“”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.