Crna asimetrična haljina

4,990.00 RSD

UNIKATNA HALJINA– samo 1 komad!

Dostupnost: 1 na zalihama

Proizvod će biti isporučen za 1-2 radna dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
Šifra proizvoda: FL11018 Kategorije: , , Oznake: , ,

Ova haljina je napravljena od dve vrste materijala (gornji deo je providan fini žersej sa elastinom, a donji deo haljine je fini pamuk). U pojasu gde se spajaju gorni i donji deo nalazi se lastiš, pa se haljina u tom delu rasteže od 72cm do 90cm. U predelu suknje se nalazi postava do iznad kolena. Obim grudi je 90cm, širina leđa 37cm, dužina rukava je 69cm, dužina do pojasa je 46cm, a ukupna dužina haljine merena od ramena je 135cm. Odgovara veličini 38-40.

Poštarina nije uključena u cenu.

UNIKATNI KOMAD!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Crna asimetrična haljina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamacija

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo koliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko se to desi, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen a onda i da slika oštećen proizvod ukoliko dođe do toga. Slike i opis reklamacije je  potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i jelena.ericc@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda. 

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Upiti

Još uvek nema upita.