Čestitka za rođenje deteta – meda

550.00 RSD

Upotpunite Vaš poklon jednom čestitkom kakvu nije moguće naći u prodavnicama, i ulepšajte novopečenoj mami dane nakon porođaja. Neka joj ova čestitka na polici izmami osmeh na lice svaki put kada je pogleda.

Proizvod će biti isporučen za 1-3 radnih dana
  Postavite pitanje

Unikatna, ručno rađena čestitka za rođenje deteta.
Upotpunite Vaš poklon jednom čestitkom kakvu nije moguće naći u prodavnicama, i ulepšajte novopečenoj mami dane nakon porođaja. Neka joj ova čestitka na polici izmami osmeh na lice svaki put kada je pogleda.

Dimenzije čestitke su 11 x 14cm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Čestitka za rođenje deteta – meda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shipping Policy

Čestitke će biti poslate u roku od 1 do 3 radna dana ako su poručene čestitke na stanju, odnosno u roku od 3 do 5 radnih dana zbog potrebne izrade. Kupac će blagovremeno biti obavešten o tačnom vremenu isporuke prilikom dobijanja e-mail potvrde.

Prodavac će informisati kupca o broju za praćenje pošiljke koji dobija prilikom slanja iste. Troškove slanja snosi kupac.

Porudžbinu je moguće lično preuzeti u Novom Sadu.

Refund Policy

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo ukoliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja, kao i da slika oštećen proizvod.

Slike i opis reklamacije je potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i madebyopti@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda.

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Reklamacija

Porudžbinu je moguće otkazati u bilo kom trenutku slanjem e-maila na podrska@pmp.rs i madebyopti@gmail.com, a najkasnije dan pre datuma slanja porudžbine o kom je kupac obavešten putem ranijeg e-maila. U slučaju otkazivanja porudžbine nakon što je ona poslata, kupac je dužan da porudžbinu redovno preuzme i nakon toga pokrene zahtev za zamenu porudžbine.

Prilikom otkazivanja porudžbine, kupac pristaje na povraćaj novca samo u iznosu vrednosti porudžbine.

Upiti

Još uvek nema upita.