Čestitka za rođendan – apstrakt

od 450.00 RSD

Savršen final touch svakom poklonu jer ove čestitke nisu nešto što možete naći bilo gde. Upotpunite Vaš poklon i oduševite slavljenika! Ukoliko želite, moguće je dodati i džepić sa unutrašnje strane u koji savršeno staje gift card ako ste ga kupili i – eto gotovog poklona, a da se niste oznojili!

Očisti
Proizvod će biti isporučen za 3-5 radnih dana
  Postavite pitanje
Prodavnica
0 out of 5
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Unikatna, ručno rađena čestitka za rođendan. Savršen final touch svakom poklonu jer ove čestitke nisu nešto što možete naći bilo gde. Upotpunite Vaš poklon i oduševite slavljenika! Ukoliko želite, moguće je dodati i džepić sa unutrašnje strane u koji savršeno staje gift card ako ste ga kupili i – eto gotovog poklona, a da se niste oznojili!

Dimenzije čestitke su 11 x 14cm.

Izaberite džepić sa unutrašnje strane:

Da, Ne

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Čestitka za rođendan – apstrakt”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shipping Policy

Čestitke će biti poslate u roku od 1 do 3 radna dana ako su poručene čestitke na stanju, odnosno u roku od 3 do 5 radnih dana zbog potrebne izrade. Kupac će blagovremeno biti obavešten o tačnom vremenu isporuke prilikom dobijanja e-mail potvrde.

Prodavac će informisati kupca o broju za praćenje pošiljke koji dobija prilikom slanja iste. Troškove slanja snosi kupac.

Porudžbinu je moguće lično preuzeti u Novom Sadu.

Refund Policy

Prodavac ovog proizvoda je fizičko lice i kupac ima pravo na reklamaciju samo ukoliko dođe do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko posumnja da bi proizvod mogao biti oštećen, neophodno je da kupac slika paket spolja pre otvaranja, kao i da slika oštećen proizvod.

Slike i opis reklamacije je potrebno poslati najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke na e-mail adresu podrska@pmp.rs i madebyopti@gmail.com. Kupac reklamaciju rešava direktno sa prodavcem proizvoda.

Iako kupac nema pravo na reklamaciju osim u slučaju transporta, ukoliko iz nekog razloga želi da reklamira proizvod, može se naknadno obratiti prodavcu i u skladu sa dobrom voljom prodavca i sa njegovom željom da ostavi dobar utisak kod kupca, prodavac može pozitivno odgovoriti kupcu i na druge vidove reklamacije.

Firma u čijem je vlasništu veb sajt pmp.rs radi samo kao posrednik u prodaji između prodavca i kupaca.

Reklamacija

Porudžbinu je moguće otkazati u bilo kom trenutku slanjem e-maila na podrska@pmp.rs i madebyopti@gmail.com, a najkasnije dan pre datuma slanja porudžbine o kom je kupac obavešten putem ranijeg e-maila. U slučaju otkazivanja porudžbine nakon što je ona poslata, kupac je dužan da porudžbinu redovno preuzme i nakon toga pokrene zahtev za zamenu porudžbine.

Prilikom otkazivanja porudžbine, kupac pristaje na povraćaj novca samo u iznosu vrednosti porudžbine.

Upiti

Još uvek nema upita.

Možda će vam se svideti …